Sale!
,

Sakret FK plus 25kg

Alkuperäinen hinta oli: €8.50.Nykyinen hinta on: €6.90.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Sakret FK Plus 25kg

Sakret FK Plus on korkealaatuinen laastiseos, joka on suunniteltu erityisesti seinien ja lattioiden laatoittamiseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Tämä laastiseos tarjoaa erinomaisen tartunnan ja kestävyyden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin laatoitusprojekteihin.

Soveltuvuus:

Sakret FK Plus soveltuu monipuolisesti erilaisiin laatoituskohteisiin sekä kuivissa että kosteissa tiloissa. Sitä voidaan käyttää:

  • Sisä- ja ulkotiloissa: Laastiseos on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä sisä- että ulkotilojen laatoittamiseen.
  • Seinien ja lattioiden laatoittamiseen: Se soveltuu seinien ja lattioiden laatoittamiseen erilaisilla laattamateriaaleilla, kuten keraamisilla, massiivimassalla ja klinkkerilaatoilla.
  • Betoni- ja kipsipinnoille: Voidaan levittää betoni- ja kipsipinnoille varmistaen erinomaisen tartunnan ja kestävyyden.
  • Sähkö- tai vesilämmitteisten pintojen laattamiseen: Laastiseos on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan myös sähkö- tai vesilämmitteisten pintojen laattamiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Veden- ja kylmänkestävä: Kestää hyvin vettä ja kylmää, mikä tekee siitä luotettavan valinnan myös ulkotilojen laatoittamiseen.
  • Erinomainen tartunta: Laastiseos tarjoaa paremmat tartunta-ominaisuudet, mikä varmistaa laattojen pysymisen paikoillaan pitkäaikaisesti.
  • Vähemmän liukumista: Vähentää liukumista laatoitetuilla pinnoilla, mikä lisää turvallisuutta erityisesti kosteissa tiloissa.
  • Laatoitusaineluokka C1 TE: Se täyttää laatoitusaineluokan C1 TE vaatimukset (EN 12004, EN 1308, EN 1346), mikä takaa sen laadun ja luotettavuuden laatoitusprojekteissa.
  • Harmaa: Laastiseos on väriltään harmaa, mikä tarjoaa neutraalin ja tyylikkään ulkonäön laatoitetuille pinnoille.

Sakret FK Plus on luotettava ja monipuolinen laastiseos, joka tarjoaa erinomaisen tartunnan, kestävyyden ja turvallisuuden laatoitusprojekteissa sekä sisä- että ulkotiloissa. Sen veden- ja kylmänkestävyys tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin laatoituskohteisiin, ja sen paremmat tartunta-ominaisuudet ja vähemmän liukuminen lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Katso myös – https://www.rakennusmateriaalit24.fi/product-category/laastit/laatoituslaastit/

Shopping Cart